Hook & Cook

+ 4

Po prvi puta, Hook & Cook seli u središnju Istru, na Cerovljanske bare kod Pazina. U suradnji sa Sportskim ribolovnim društvom Pazinčica TZ središnje Istre spremat će se jelovnik inspiriran slatkovodnom i morskom ribom.

 

Ovaj je festival prava poslastica za sve ljubitelje ribljega street fooda! Uživajte u vrhunskim delicijama koje će nam ekipa iz Hook & Cooka pripremati na licu mjesta.

Program festivala započinje u 16:00 sati. Posjetitelji će uživati u energičnim setovima DJ-a Nemanje, koji će osigurati odličnu atmosferu tijekom cijeloga dana te u vrhunskom glazbenom nastupu popularnog benda Gustafi. Jedan od glavnih događaja festivala bit će kulinarsko natjecanje u kuhanju fiš-paprikaša. Tri tima iz Športskog ribolovnog društva Pazinčica pokazat će svoje kulinarske vještine, koje će potom ocijeniti stručni žiri, a posjetitelji će imati priliku besplatno kušati njihove specijalitete.

Pozivamo sve ljubitelje dobre glazbe, ukusne hrane i dobre energije da nam se pridruže na festivalu Hook & Cook.

Dođite i doživite jedinstvenu atmosferu Cerovlja, uživajte u vrhunskim glazbenim nastupima i okusima fiš-paprikaša koji će vas oduševiti!

 

Pristupni put do bara Cerovlje sa strane ciglane u Cerovlju (karta)

17.08.2024 - 17.08.2024

TZ središnje Istre, ŠRD Pazinčica

bare Cerovlje

16:00